Telefon: +36 1/254 0160  |   E-mail: otthonfelujitas@vivaco.huTudta, hogy a Fondital Gazelle Evo konvektort olasz designerek tervezték?

Ez az ultramodern Fondital konvektor elegáns, kis helyigényű, praktikus kialakítású és felhasználóbarát. Könnyen és jól használható LCD kijelzős kezelőfelülete az Ön kényelmét szolgálja. Ízléses nyomógombjai segítségével a készülék egyszerűen működtethető. 

A Fondital konvektor burkolata semleges színvilágú, melynek köszönhetően bármely környezetbe könnyen beilleszthető. Beépített párologtatóval felszerelt, nincs szükség külön párologtató edénykék beszerzésére, elhelyezésére.

A energiaosztályú készülék, energiatakarékos: nincs felesleges őrláng, ezért csak akkor fogyasztja a gázt, amikor Ön szeretné. Nem utolsó sorban pedig minden szempontból biztonságos üzemű, és időprogrammal is rendelkezik, így Ön egyéni igénye szerint állíthatja be a fűtési időszakot. 

Kapcsolat

1172 Budapest, Rétifarkas u. 7.
Telefon: +36 1/254 0160
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vivaco Kft.

Vivaco Épületgépészet

Iroda és raktár